Picture

Ter gelegenheid van het 25 jarig bestaan van Stichting Anton Constandse werd er voor de hele organisatie een groot cliëntenfeest georganiseerd in Madurodam. De Zuid-Hollandse illusionist nam het 525 tellende publiek mee op een reis vol humor en spectaculaire illusies. De oprichter van Anton Constandse mevrouw Liddy Zaat nam tijdens dit evenement afscheid van de organisatie waarna zij op spectaculaire wijze verdween en de nieuwe directrice Arjenne Daams verscheen. #jubileum #verwisseling #madurodamevents

Anton Constandse Jubileum feest
Picture

Voor Éen van de grootste reclame bureaus van Den Haag, namelijk MCR Reclame verzorgde Henk Spaans en zijn team een unieke show. Tijdens de opening van het vernieuwde bedrijfspand presenteerde hij magische hoogte punten verweven in een verhaal over de geschiedenis van het bedrijf. Tevens verscheen Wethouder Karsten Klein op spectaculaire waarna hij de openings handeling deed. #happening #magicevent

MCR Reclame
Picture

Verhuurbedrijf Paul bestaat 45 jaar en dat moest gevierd worden. Henk Spaans werd gevraagd om verrassend entertainment te verzorgen. Henk Spaans verwonderde gasten met kleine trucs direct onder hun eigen ogen. Ter afsluiting werden d gasten getrakteerd op een spetterende illusieshow. Door de combinatie van kleine magie aan tafel en de illusie show werd het jubileum feest een groot succes.

Verhuurbedrijf Paul
Picture

Deze show is speciaal ontwikkeld in opdracht van Welzijn Scheveningen. Uitgangspunt was dat de show geschikt moest zijn voor de doelgroep 4 tot 11 jaar. Henk Spaans nam het publiek tijdens De Magische Diamant mee op een spannend avontuur waarin niets is wat het lijkt.

Welzijn Scheveningen
Location

Ieder jaar organiseert Zebra Welzijn een groot feest voor al haar vrijwilligers als dank voor het vele werk wat zij verzetten. Ter afsluitng van deze feestelijke avond bracht Henk Spaans en zijn assistente een show vol dromen, humor en spectaculaire illusies.

Zebra Welzijn
Picture

Na maanden voorbereiden werd tijdens de opening van het Zuiderstrandtheater een unieke show neergezet waar vele spectaculaire illusies de revue passeerde. Het publiek werd door het snelle werk van illlusionist Henk Spaans voortdurend op het verkeerde been gezet. Als afsluting verscheen voormalig burgermeester Jozias van Aartsen van Den Haag

Zuiderstrandtheater
Picture

Tijdens de festiviteiten rondom 100jaar Duindorp bracht Henk Spaans een magische show in de openlucht. Het gezegde 'een goede voorbereiding is het halve werk' was zeker tijdens dit project van toepassing.

Show in openlucht
Picture

Ter gelegenheid van de benefietavond van Stichting ProPlan zorgde Henk Spaans en nr.1 pop-orkest Guido`s Orchestra voor een unieke show. In een uitverkochte Goudse Schouwburg bracht Henk Spaans spectaculaire illusies die onder luidt applaus werden ontvangen. Ter afsluiting van de illusieshow werdt het publiek getrakteerd op een magische en verrassende verschijning van presentator Bert van Leeuwen die het eind-bedrag bekend maakte.

Gala show en benefietavond

Contact

Volg henk spaans op social media

contact informatie

Scheveningen

06 - 177 572 18

info@henkspaans.com