Creator & illusionist

Impactvolle stage illusion acts maken uw event onvergetelijk!

Impactvolle nog nooit eerder vertoonde illusies worden afgewisseld met interactieve mind experimenten. Prijswinnend illusionist Henk Spaans draait er zijn spreekwoordelijke hand niet voor om. Met een eigen stijl en originele illusies, verbaast, verwonderd en betoverd hij uw gasten tijdens uw event of jubileum. Henk Spaans brengt met zijn komische publieksinteracties en stage illusion acts uw event naar een spectaculair hoogtepunt.

Magische introductie

Het op magische wijze laten verschijnen van een presentator, gastheer of directeur behoren tot de mogelijkheden. Wilt u een magische introductie van een bedrijfslogo tijdens uw event of opendag? Ook deze vorm van introduceren behoord tot onze mogelijkheden. Prijswinnend illusionist Henk Spaans en zijn ‘dreamteam’ beschikken over een ruime creatieve ervaring op het gebied van shows opmaat. Kortom. Heeft u een waanzinnig idee en zoek u magische invulling? laat het ons weten.

Showduur:

30 minuten

brainstorm sessie

Het begint met een idee. Wij denken graag met u mee tijdens een brainstorm sessie.

Contact

Dit formulier vraagt u om uw naam, email adres en telefoonnummer zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.
contact informatie

Den Haag

06 - 177 572 18

mail@henkspaans.nl

referenties