Creator & illusionist

illusieshow op maat? Dat is ons vak!

Prijswinnend illusionist Henk Spaans heeft door de jaren heen illusieshows op maat mogen verzorgen voor KPN, Price Waterhouse coopers, Madurodam en andere grote merken. Ook kleinere organisaties en events heeft de illusionist mogen voorzien van een passende magische invulling. Bekijk hieronder enkele magische projecten.

Portfolio

Magische opening bedrijfspand Reclamebureau MCR

Na een spectaculaire verbouwing werd het nieuwe kantoor van Reclamebureau MCR feestelijk geopend. In aanwezigheid van medewerkers, zakenrelaties en toenmalig wethouder Karsten Klein verwierf Henk Spaans de harten van het publiek met publieksinteracties en zijn meest bijzondere illusies.

Opening Zuiderstrandtheater

In het theaterseizoen 2014/2015 werd het splinternieuwe Zuiderstrandtheater in Den Haag officieel geopend. De opdracht was een spectaculaire illusieshow met als afsluiting een magische verschijning van toenmalig burgemeester Jozias van Aartsen. De ruim 750 genodigde en gasten genoten zichtbaar van de vele spectaculaire acts en stage illusions.

Lucent Danstheater

In opdracht van Culture Class 4 You ontwikkelde Henk Spaans illusions een magische opening voor de Streetlive Awards Den Haag. Gebaseerd op het sprookje ‘De kikker en de prins' genoten de ruim 900 gasten van een magische openingsact waarin vele illusies te zien waren gelinkt aan dit bekende sprookje. De magische openingsshow werd afgesloten met een spectaculaire verschijning van de presentator welke hoe kan het ook anders de ‘prins’ was tijdens deze magische opening.

Proplan

Stichting Proplan organiseerde haar benefiet avond in de Goudse Schouwburg. In samenwerking met The Maestro en The European Pop Orchestra (bekend van Symphonica in Rosso) ontwikkelde Henk Spaans en zijn team een muzikale maar bovenal magische introductie van het eindbedrag. Tegen het einde van de feestelijke avond genoten ruim 800 gasten van een bijzondere zweef illusie en een aantal spectaculaire verschijningen. Hoogtepunt van de avond: De magische verschijning van de cheque en presentator Bert van Leeuwen.

Het waren stuk voor stuk één van mijn mooiste herinneringen en hoogtepunten. Ik kijk dan ook met veel plezier terug en vooruit naar nieuwe magische herinneringen.
Contact

Dit formulier vraagt u om uw naam, email adres en telefoonnummer zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.
contact informatie

Den Haag

06 - 177 572 18

mail@henkspaans.nl

referenties